Magyarázatot vár a Jobbik

Megdöbbenve szereztünk arról tudomást, hogy a Petőfi parkban, – idén március 15-én, – elültetett Trianon emlékfa eltűnt – írja szerkesztőségünknek eljuttatott levelében a Jobbik Makói Alapszervezete.

s06000870

A párt, – a helyi képviselőtestület jóváhagyásával, – a Petőfi parkban egy vörös tölgyfával és egy emléktáblával egybekötött emlékhelyet alakított ki, ahol méltóképpen tudnak megemlékezni a mai napig elfogadhatatlan Trianoni békediktátumra – írja a közlemény.

A vörös tölgyfa a gyökereinket, hagyományainkat és a nemzeti összefogástszimbolizálta. Magyarázatot várunk arra, hogy tudatos provokáció, vagy pedig egy fatális tévedésről, hanyagságról van szó és kit terhel a felelősség – zárul a kiáltvány.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink