Magyarcsanádi iskolásoknak gyűjtöttek a Jugyusok

A Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola jótékonysági gyűjtést szervezett a Magyarcsanádi Református Általános Iskola részére, melynek keretén belül tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket, édességeket, ruhaneműket, írószereket, játékokat tartalmazó cipősdobozokat készítettek.

A makói intézmény tájékoztatása szerint így akartak örömet okozni a 70 Magyarcsanádon tanuló, többségében szerény anyagi körülmények között élő, rászoruló gyermeknek és családjaiknak egyik legnagyobb egyházi ünnepünk, húsvét előtt.

A jótékonysági felhívás túl is szárnyalta a céljaikat: a tervezett 70 helyett 109 ünnepi díszbe csomagolt cipősdoboz készült el, ezenkívül több csomag ruhaneműt, nagy doboznyi élelmiszert és írószert adtak át. A Magyarcsanádi Református Általános Iskola intézményvezető asszonya és kollégái, valamint a Juhász Gyula iskola tantestülete hálával gondol mindenkire, aki hozzájárult ehhez a karitatív kezdeményezéshez.

(Fotók: Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »