Magyarcsanádi iskolásoknak gyűjtöttek a Jugyusok

A Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola jótékonysági gyűjtést szervezett a Magyarcsanádi Református Általános Iskola részére, melynek keretén belül tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket, édességeket, ruhaneműket, írószereket, játékokat tartalmazó cipősdobozokat készítettek.

A makói intézmény tájékoztatása szerint így akartak örömet okozni a 70 Magyarcsanádon tanuló, többségében szerény anyagi körülmények között élő, rászoruló gyermeknek és családjaiknak egyik legnagyobb egyházi ünnepünk, húsvét előtt.

A jótékonysági felhívás túl is szárnyalta a céljaikat: a tervezett 70 helyett 109 ünnepi díszbe csomagolt cipősdoboz készült el, ezenkívül több csomag ruhaneműt, nagy doboznyi élelmiszert és írószert adtak át. A Magyarcsanádi Református Általános Iskola intézményvezető asszonya és kollégái, valamint a Juhász Gyula iskola tantestülete hálával gondol mindenkire, aki hozzájárult ehhez a karitatív kezdeményezéshez.

(Fotók: Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »