Magyarcsanádi iskolásoknak gyűjtöttek a Jugyusok

A Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola jótékonysági gyűjtést szervezett a Magyarcsanádi Református Általános Iskola részére, melynek keretén belül tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket, édességeket, ruhaneműket, írószereket, játékokat tartalmazó cipősdobozokat készítettek.

A makói intézmény tájékoztatása szerint így akartak örömet okozni a 70 Magyarcsanádon tanuló, többségében szerény anyagi körülmények között élő, rászoruló gyermeknek és családjaiknak egyik legnagyobb egyházi ünnepünk, húsvét előtt.

A jótékonysági felhívás túl is szárnyalta a céljaikat: a tervezett 70 helyett 109 ünnepi díszbe csomagolt cipősdoboz készült el, ezenkívül több csomag ruhaneműt, nagy doboznyi élelmiszert és írószert adtak át. A Magyarcsanádi Református Általános Iskola intézményvezető asszonya és kollégái, valamint a Juhász Gyula iskola tantestülete hálával gondol mindenkire, aki hozzájárult ehhez a karitatív kezdeményezéshez.

(Fotók: Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A hét elején még esőre számíthatunk

Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. A hét második fele szárazabbnak ígérkezik, csak elszórtan lehet zápor, zivatar, és a hőmérséklet csúcsértéke az átmeneti visszaesést követően a hét végére ismét megközelíti a 30 Celsius-fokot

Tovább »

A nap idézete

123 éve született Gábor Dénes (született Günszberg) Nobel-díjasmagyar fizikus, gépészmérnök, villamosmérnök, a holográfia feltalálója.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink