Makó FC: a jövő homályos, de hisszük, hogy felszáll a köd

Idén utoljára edzői értekezletet tartottak a csapatnál, ami egyben a dolgozók záró rendezvénye is volt. Ezt követően rövid összegzés jelent meg a Makó FC oldalán, melyet Csernus Imre, a csapatot működtető cég ügyvezetője tett közzé.

A csapat oldalán azt írták, amikor júliusban elindultak, még volt egy NB3-as felnőtt csapatunk. Volt egy koncepció, hogy miként változtatnak a korábbi évek rutinján és hogyan fogják a saját nevelésű fiataljaikat szisztematikus munkával beépíteni a nagy csapatba. Idén kezdődött el igazán ez a munka, amikor az U19-es játékosaik közül néhányan már belekóstolhattak a ,,nagyok” munkájába.

Az NB3-ban is kimagasló munka zajlott a szakmai stábnak köszönhetően. A már ismert okot miatt mindannyiunk sajnálatára ennek vége szakadt és egy kis darab mindannyiunk szívéből ezzel együtt veszett

– jelentették ki.

Úgy folytatják a bejegyzést, innentől a feladatuk, hogy a gyerekeknek ismét célt adjanak, hogy a makói, focizni szerető és akaró fiatal és idősebb felnőtteknek lehetőséget biztosítsanak. Nincs más út, mint a jövőbe nézni, ami elég homályos még, de hisszük, hogy hamarosan felszáll a köd – közölték.

A szurkolókat arra kérik, tavasszal térjenek vissza és buzdítsák a megye II-es csapatot, hiszen ők is megérdemlik, nem mellesleg ez most egy teljesen makói csapat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink