Makó FC: a jövő homályos, de hisszük, hogy felszáll a köd

Idén utoljára edzői értekezletet tartottak a csapatnál, ami egyben a dolgozók záró rendezvénye is volt. Ezt követően rövid összegzés jelent meg a Makó FC oldalán, melyet Csernus Imre, a csapatot működtető cég ügyvezetője tett közzé.

A csapat oldalán azt írták, amikor júliusban elindultak, még volt egy NB3-as felnőtt csapatunk. Volt egy koncepció, hogy miként változtatnak a korábbi évek rutinján és hogyan fogják a saját nevelésű fiataljaikat szisztematikus munkával beépíteni a nagy csapatba. Idén kezdődött el igazán ez a munka, amikor az U19-es játékosaik közül néhányan már belekóstolhattak a ,,nagyok” munkájába.

Az NB3-ban is kimagasló munka zajlott a szakmai stábnak köszönhetően. A már ismert okot miatt mindannyiunk sajnálatára ennek vége szakadt és egy kis darab mindannyiunk szívéből ezzel együtt veszett

– jelentették ki.

Úgy folytatják a bejegyzést, innentől a feladatuk, hogy a gyerekeknek ismét célt adjanak, hogy a makói, focizni szerető és akaró fiatal és idősebb felnőtteknek lehetőséget biztosítsanak. Nincs más út, mint a jövőbe nézni, ami elég homályos még, de hisszük, hogy hamarosan felszáll a köd – közölték.

A szurkolókat arra kérik, tavasszal térjenek vissza és buzdítsák a megye II-es csapatot, hiszen ők is megérdemlik, nem mellesleg ez most egy teljesen makói csapat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

86 éve hunyt el József Attila, Baumgarten- és posztumusz Kossuth-díjas magyar költő, a magyar költészet egyik legkiemelkedőbb alakja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink