Makó is otthont ad az Országos Táncművészeti Fesztiválnak

Harmincegyedik alkalommal rendezi meg a fesztivált a Táncpedagógusok Országos Szövetsége. A vidéki elődöntőket Miskolcon, Oroszlányban, Szekszárdon és Makón rendezik.

A résztvevőket a klasszikus balett, a karaktertánc, a mozdulatművészet, a társastánc, a modern tánc, a modern balett, a kortárs tánc, a jazz-tánc és a hiphop műfajokban várják szóló-, duett- és csoportos produkciókkal, összesen négy korcsoportban (gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt).

Az első elődöntő március 5-én lesz Miskolcon, ezt követi 19-én az oroszlányi, 26-án a szekszárdi, majd április 9-én a makói megmérettetés. Utóbbi háromra még tart a jelentkezés. A regionális elődöntőkön eredményesen szereplő táncegyüttesek májusban Budapesten találkoznak majd újra, ahol három szombaton át az Erzsébetligeti Színház ad majd otthont a XXXI. Országos Táncművészeti Fesztivál döntőinek.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

123 éve született Németh László (teljes nevén: Németh László Károly) Kossuth-díjas magyar író, esszéista, drámaíró, műfordító, 1998-tól a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink