Makói DJ vitt adományokat az ukrán határhoz

Budai Gábor, alias DJ Gabriel B MolnárBé-vel és JOERJUNIOR-al kevesebb mint 24 óra alatt összegyűjtött, két kis busznyi adománnyal indult el a határhoz tegnap – közölte a Karitáció Alapítvány.

A tárgyi felajánlásokból, amiket szombaton gyűjtöttek, meg is telt a Karitáció Alapítvány kisbusza. Ezt az adományt a Nyírkarászi elosztó központba juttatták el, amelynek vezetője is kárpátaljai lakos.

Határőrséggel, és rendvédelmi szervekkel kötött megállapodásuk értelmében 3,5 tonnás adagokban vihetnek át, zöldfolyosón humanitárius szállítmányokat. Amint összegyűlik 3,5 tonna, mindig indul egy újabb kamion. A Balázs, Gábor és Krisztián által leadott első körös tárgyi adomány magyarlakta ukrán településekre kerül.

A második autónyi adományt pedig a fehérgyarmati elosztó központ kérései szerint állították össze. Ott a vasárnapi nappal nyílt meg a sportcsarnokban a menekültek elszállásolása.

,,Azt hiszem amit az elmúlt 24 órában véghez vittünk többet ér, mint az összes taps és sikoly, amit az elmúlt években kaptunk a színpadokon! Ezer hála minden cégnek és magánszemélynek, aki bármivel is hozzájárult ehhez a túrához, nagyon köszönjük!” – írta a három lemezlovas közösségi oldalán.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megrongálták a földeáki konyha kerítését

Keressük azt – az egyelőre ismeretlen, – a személyt/személyeket, akik a hétvégén a Napközi konyha épületénél a Gagarin utca felől a 3D kerítéselemet megrongálta – írja felhívásában Hajnal Gábor polgármester.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Momentum szegedi politikusa szerint sem lehet kitermelni a makói gázt

A Momentum szegedi alelnöke, Halász Noémi, földtudományi szakember szerint a makói gázkitermelés sokkal nehezebb annál, mint ahogy Gulyás Gergely gondolja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról beszélt, hogy növelik a hazai gázkitermelést 1,5 milliárd köbméterről legalább 2 milliárd köbméterre, a mostani gázár mellett a makói palagáz kitermelése is megéri.

Tovább olvasom »