Makói játékos is volt a törökök elleni győztes válogatottban

A Magyar Amerikai Futball Válogatott a hétvégén Törökországban, Isztambulban lépett pályára a B-csoportos Európa-bajnokságon. A győztes csapat tagja volt a CFS Guardians játékosa, a makói Vadlövő Péter (a fotón 59-es mezszámmal.)

Nagy küzdelemben az utolsó két percben nyerte meg nemzeti csapatunk a Törökország elleni idegenbeli találkozót, amelynek már nem volt tétje – számolt be a mérkőzés a magyar szövetség honlapja. A végig szoros összecsapáson végül Elek Ádám utolsó perces touchdownja hozta meg a győzelmet és a 24-20-as végeredményt.

Mivel a magyar válogatott a Covid-19 miatt jelentősen meghosszabbodott Európa-bajnokságon a B-csoport élén végzett, feljutott az A-csoportba. A folytatás tehát már a 12 csapatos elitben lesz, a kérdés csak az, a vírushelyzet után hogyan folytatódik majd a sorozat, hiszen az eredeti tervek szerint már 2020-ban végett kellett volna érnie.

Vadlövőn kívül Leszkován Ádám is a keret tagja volt, ő szintén a CFS Guardians játékosa.

(Fotó: Pix by Tomi/Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »