Makói játékos is volt a törökök elleni győztes válogatottban

A Magyar Amerikai Futball Válogatott a hétvégén Törökországban, Isztambulban lépett pályára a B-csoportos Európa-bajnokságon. A győztes csapat tagja volt a CFS Guardians játékosa, a makói Vadlövő Péter (a fotón 59-es mezszámmal.)

Nagy küzdelemben az utolsó két percben nyerte meg nemzeti csapatunk a Törökország elleni idegenbeli találkozót, amelynek már nem volt tétje – számolt be a mérkőzés a magyar szövetség honlapja. A végig szoros összecsapáson végül Elek Ádám utolsó perces touchdownja hozta meg a győzelmet és a 24-20-as végeredményt.

Mivel a magyar válogatott a Covid-19 miatt jelentősen meghosszabbodott Európa-bajnokságon a B-csoport élén végzett, feljutott az A-csoportba. A folytatás tehát már a 12 csapatos elitben lesz, a kérdés csak az, a vírushelyzet után hogyan folytatódik majd a sorozat, hiszen az eredeti tervek szerint már 2020-ban végett kellett volna érnie.

Vadlövőn kívül Leszkován Ádám is a keret tagja volt, ő szintén a CFS Guardians játékosa.

(Fotó: Pix by Tomi/Facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink