Megújult a Makói Csípős

A hétvégén különböző átalakítások történtek honlapunkon, ez idő alatt nem voltak elérhetőek tartalmaink. A karbantartás vasárnap este fejeződött be.

A megújulás eredményeképpen SSL tanúsítványt kaptunk, azaz harmadik fél nem tud hozzájutni különböző adatokhoz. Emellett további biztonsági frissítéseket vezettünk be, így fokozottan figyelünk a megfelelő védelemre. Az oldal az eddiginél is gyorsabban tölt be.

Az oldal új dizájnt is kapott. Egyik újítás, hogy az olvasó már az oldal alján követheti, hogy mennyi van még hátra a cikk tartalmából, a cikk elején pedig az eddig megszokottak szerint az olvasási idő megjelenik.

A Makói Csípős továbbra is az egyetlen kormánytól független sajtótermék Makón és a kistérségben. Oldalunk legutóbb 2019-ben esett át átalakuláson.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink