Megújult a Makói Csípős

A hétvégén különböző átalakítások történtek honlapunkon, ez idő alatt nem voltak elérhetőek tartalmaink. A karbantartás vasárnap este fejeződött be.

A megújulás eredményeképpen SSL tanúsítványt kaptunk, azaz harmadik fél nem tud hozzájutni különböző adatokhoz. Emellett további biztonsági frissítéseket vezettünk be, így fokozottan figyelünk a megfelelő védelemre. Az oldal az eddiginél is gyorsabban tölt be.

Az oldal új dizájnt is kapott. Egyik újítás, hogy az olvasó már az oldal alján követheti, hogy mennyi van még hátra a cikk tartalmából, a cikk elején pedig az eddig megszokottak szerint az olvasási idő megjelenik.

A Makói Csípős továbbra is az egyetlen kormánytól független sajtótermék Makón és a kistérségben. Oldalunk legutóbb 2019-ben esett át átalakuláson.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Több ezren tüntettek a pedagógusok mellett és az oktatásért

Tüntetést szervezett több pedagógusszervezet szombat délután öt órára a Klebelsberg Központ Bajcsy-Zsilinszky úti épülete elé. A november 30-i elbocsájtások ellen tiltakoznak: három budapesti gimnáziumból nyolc tanárt rúgtak ki azonnali hatállyal. A szervezők szerint több ezren lehettek az eseményen – írja az Euronews.

Tovább »

A földhivatalokban is szünetel majd az ügyintézés

A legtöbb állami ügyfélszolgálathoz hasonlóan az ingatlanügyi hatóságoknál is szünetel december 22. és január 9. között az ügyintézés. Az ez idő alatt beérkezett kérelmeket a földhivatalok január 9-én dolgozzák fel, ezért az ügyfélszolgálatok legkorábban január 10-én nyitnak ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »