Megújult a Makói Csípős

A hétvégén különböző átalakítások történtek honlapunkon, ez idő alatt nem voltak elérhetőek tartalmaink. A karbantartás vasárnap este fejeződött be.

A megújulás eredményeképpen SSL tanúsítványt kaptunk, azaz harmadik fél nem tud hozzájutni különböző adatokhoz. Emellett további biztonsági frissítéseket vezettünk be, így fokozottan figyelünk a megfelelő védelemre. Az oldal az eddiginél is gyorsabban tölt be.

Az oldal új dizájnt is kapott. Egyik újítás, hogy az olvasó már az oldal alján követheti, hogy mennyi van még hátra a cikk tartalmából, a cikk elején pedig az eddig megszokottak szerint az olvasási idő megjelenik.

A Makói Csípős továbbra is az egyetlen kormánytól független sajtótermék Makón és a kistérségben. Oldalunk legutóbb 2019-ben esett át átalakuláson.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink