Makói sakkozó nyerte a kecskeméti versenyt

2021. október 2-án Kecskeméten az Országos Gyermek és Felnőtt Egyéni Rapid Sakkversenyen 4 fő makói játékos ült asztalhoz. A hét fordulós megmérettetésen 2 x 15 perces időbeosztású játszmák kerültek lebonyolításra. (Fotó: balról a második: Győri Gábor, jobbról a harmadik: Győri Bálint.)

A felnőtt csoportban összesen 24 fő játékos ült asztalhoz. Itt Udvardi Zalán hat győzelem mellett csak egyetlen egy döntetlent adott ki a kezéből, így egyedüliként állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Csapattársa, az ifjúsági korú Gálfi Levente kockáztatott és a hosszabb versenymentes időszak után vállalta a felnőtt játékosok elleni szereplést. Végül 3 pontot szerzett és a 16. helyre futott be.

A gyermek csoport 2011-2012-ben születettek kategóriájában, ahol összesen 27 fő sakkozó regisztrált, Győri Gábor és testvére, Győri Bálint nagyszerű eredményt értek el. A hét fordulós mérkőzés alatt mindketten 5-5 pontot gyűjtöttek. Gábor a 4. és Bálint az 5. helyezést érte el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink