Makói sakkozó nyerte a kecskeméti versenyt

2021. október 2-án Kecskeméten az Országos Gyermek és Felnőtt Egyéni Rapid Sakkversenyen 4 fő makói játékos ült asztalhoz. A hét fordulós megmérettetésen 2 x 15 perces időbeosztású játszmák kerültek lebonyolításra. (Fotó: balról a második: Győri Gábor, jobbról a harmadik: Győri Bálint.)

A felnőtt csoportban összesen 24 fő játékos ült asztalhoz. Itt Udvardi Zalán hat győzelem mellett csak egyetlen egy döntetlent adott ki a kezéből, így egyedüliként állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Csapattársa, az ifjúsági korú Gálfi Levente kockáztatott és a hosszabb versenymentes időszak után vállalta a felnőtt játékosok elleni szereplést. Végül 3 pontot szerzett és a 16. helyre futott be.

A gyermek csoport 2011-2012-ben születettek kategóriájában, ahol összesen 27 fő sakkozó regisztrált, Győri Gábor és testvére, Győri Bálint nagyszerű eredményt értek el. A hét fordulós mérkőzés alatt mindketten 5-5 pontot gyűjtöttek. Gábor a 4. és Bálint az 5. helyezést érte el.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kiskunfélegyházán remekeltek a makói sakkozók

Január 8-án Kiskunfélegyházán rendezték meg a IX. Móra Kupát. A 10-10 perces időbeosztású, hét fordulós viadalon négy fő utánpótláskorú-, egy fő ifjúsági- és egy fő felnőtt korú makói játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Tovább olvasom »