Makón is köszöntötték a polgárőröket

A Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége december 17-én és 18-án a megye több településén adott át jutalmat a polgárőr mozgalom tagjainak, a sok éves és eredményes munkájuk elismeréséül.

Péntek délután Szegeden a Határrendészeti Kirendeltség udvarán adták át jutalmakat, ahol a Szeged és környéki egyesületek tagjait fogadták. Szombaton Makón, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Csongrádon, Kisteleken és Mórahalmon várták Batiz István elnököt, aki megköszönte a polgárőrök munkáját. Az Országos Polgárőr Szövetség támogatásának köszönhetően 93 fő kapott elismerést – számolt be róla a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének honlapja.

Az elnök minden helyszínen beszélt arról is, hogy a járványhelyzet mellett továbbra is komoly feladat hárul a határmenti települések egyesületeire és kért mindenkit, hogy, amikor tudják, segítsék az érintett egyesületek munkáját.

A jubileumi elismerések átadása mellett, ahogy előző évben is, a több gyermeket nevelők részére ajándékcsomagokat adott át a megyei elnök.

(Fotó: polgárőrség/csmpszsz.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Több ezren tüntettek a pedagógusok mellett és az oktatásért

Tüntetést szervezett több pedagógusszervezet szombat délután öt órára a Klebelsberg Központ Bajcsy-Zsilinszky úti épülete elé. A november 30-i elbocsájtások ellen tiltakoznak: három budapesti gimnáziumból nyolc tanárt rúgtak ki azonnali hatállyal. A szervezők szerint több ezren lehettek az eseményen – írja az Euronews.

Tovább »

A földhivatalokban is szünetel majd az ügyintézés

A legtöbb állami ügyfélszolgálathoz hasonlóan az ingatlanügyi hatóságoknál is szünetel december 22. és január 9. között az ügyintézés. Az ez idő alatt beérkezett kérelmeket a földhivatalok január 9-én dolgozzák fel, ezért az ügyfélszolgálatok legkorábban január 10-én nyitnak ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink