Makón is köszöntötték a polgárőröket

A Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége december 17-én és 18-án a megye több településén adott át jutalmat a polgárőr mozgalom tagjainak, a sok éves és eredményes munkájuk elismeréséül.

Péntek délután Szegeden a Határrendészeti Kirendeltség udvarán adták át jutalmakat, ahol a Szeged és környéki egyesületek tagjait fogadták. Szombaton Makón, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Csongrádon, Kisteleken és Mórahalmon várták Batiz István elnököt, aki megköszönte a polgárőrök munkáját. Az Országos Polgárőr Szövetség támogatásának köszönhetően 93 fő kapott elismerést – számolt be róla a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének honlapja.

Az elnök minden helyszínen beszélt arról is, hogy a járványhelyzet mellett továbbra is komoly feladat hárul a határmenti települések egyesületeire és kért mindenkit, hogy, amikor tudják, segítsék az érintett egyesületek munkáját.

A jubileumi elismerések átadása mellett, ahogy előző évben is, a több gyermeket nevelők részére ajándékcsomagokat adott át a megyei elnök.

(Fotó: polgárőrség/csmpszsz.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Szakcsi Lakatos Béla, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész és zeneszerző, érdemes művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink