Makón is tombolt a vihar péntek éjszaka

Pénteken este hét óra körül érkezett meg a zivatarzóna Csongrád-Csanád vármegye területére. A vármegye déli részén tombolt legerősebben a vihar, a legtöbb bejelentés Makó, Szeged és Mórahalom városából érkezett.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint rövid idő alatt mintegy huszonnyolc segélyhívást fogadott a szegedi főügyelet a vihar kapcsán. Mindenhol fák dőltek ki, ágak hasadtak le. A kidőlt fák és a nagy méretű faágak elzárták az utak forgalmát, veszélyeztetve az arra közlekedőket. Több helyen is a parkoló autókat rongálták meg a több méteres, leszakadt ágak.

Gyálaréten pedig villámcsapás miatt gyulladt ki egy melléképület. A vihar ideje alatt 11 településen volt rövidebb ideig fennakadás az áramszolgáltatásban.

(Fotó: Batári Norbert/Makói HTP)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink