Makón járt a Napoleon Boulevard énekesnője

Múlt hét vasárnap látogatást tett a József Attila Múzeumban a Vasutazz Velünk csapata Halmai László vezetésével és eljött Vincze Lilla, a Napoleon Boulevard énekesnője is.

A látogatás oka, hogy az élményutazásokat szervező csapat idei őszi úti célja Makó lesz, méghozzá József Attila első verseskötetének megjelenésének centenáriuma kapcsán. Városunkban a költőóriás Makón töltött éveivel, pártfogóival ismerkednek meg a résztvevők. Mivel a vonat a Szépség koldusa centenárium alkalmából fog közlekedni, így elsősorban azokat a látnivalókat, emlékeket tekintik majd meg szakmai vezetés mellett az érdeklődők, amelyek József Attila életét, itteni tartózkodását meghatározták: makói vasútállomás, DMKE internátus épülete, József Attila Gimnázium, Kesztner Zoltán háza, Espersit-ház, József Attila Múzeum – írta oldalán a múzeum.

A programról további részleteket itt lehet találni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink