Makón járt a Napoleon Boulevard énekesnője

Múlt hét vasárnap látogatást tett a József Attila Múzeumban a Vasutazz Velünk csapata Halmai László vezetésével és eljött Vincze Lilla, a Napoleon Boulevard énekesnője is.

A látogatás oka, hogy az élményutazásokat szervező csapat idei őszi úti célja Makó lesz, méghozzá József Attila első verseskötetének megjelenésének centenáriuma kapcsán. Városunkban a költőóriás Makón töltött éveivel, pártfogóival ismerkednek meg a résztvevők. Mivel a vonat a Szépség koldusa centenárium alkalmából fog közlekedni, így elsősorban azokat a látnivalókat, emlékeket tekintik majd meg szakmai vezetés mellett az érdeklődők, amelyek József Attila életét, itteni tartózkodását meghatározták: makói vasútállomás, DMKE internátus épülete, József Attila Gimnázium, Kesztner Zoltán háza, Espersit-ház, József Attila Múzeum – írta oldalán a múzeum.

A programról további részleteket itt lehet találni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Orbán titokzatos külföldi forrástól kérne 11 ezer milliárd forintnyi hitelt

,,A szükséges pénzügyi forrásokat az Európai Unió megígérte. Ha a brüsszeli bürokraták mégsem adják ide azt a pénzt, ami Magyarországnak jár, akkor más pénzügyi forrásokból szerezzük be a szükséges összeget. Az erről szóló tárgyalásokat az Európai Unióval és más nemzetközi partnereinkkel el is indítottuk” – Orbán Viktor ezekkel a mondatokkal zárta a parlamenti őszi ülésszak nyitó beszédének (talán) legfontosabb részét. 

Tovább »

A nap idézete

,,Munkásság az élet sója,
A romlástól mely megójja;
S csak az, aki nem hevert:
Várhat áldást és sikert.”

Tovább »

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink