Már a Külügyminisztériumban is krumplit osztanak

Szabolcsi almát és hazai burgonyát tartalmazó csomagot osztott dolgozói között a Külgazdasági- és Külügyminisztérium – írja egy birtokába került levélre hivatkozva a Népszava.

A lap cikke szerint „a csomag, amelyet napokon át, különböző idősávokban vehettek át a dolgozók »hazai termelőktől származó jó minőségű 1 doboz szabolcsi alma válogatást (7 kg) és 10 kg burgonyát tartalmaz«”.

,,Tekintettel arra, hogy ebben a nehéz járványügyi időszakban minden ember számára komoly kihívásokat jelent a mindennapok megszervezése, a minisztérium szeretne a kollégáknak a karácsonyi ünnepek alkalmából egy praktikus ajándékcsomaggal kedveskedni”

– idézi a levelet a Népszava.

Megjegyezték: „nehéz megmondani, hogy a pakkal a minisztérium a jó munkát díjazta, vagy éppenséggel az elégedetlenségét fejezte ki dolgozói felé.”

Ősszel Jakab Pétert, a Jobbik elnökét 4,4 millió forintra büntették egy zsák krumpli miatt, amit Orbán Viktor miniszterelnöknek akart adni.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink