Már a Külügyminisztériumban is krumplit osztanak

Szabolcsi almát és hazai burgonyát tartalmazó csomagot osztott dolgozói között a Külgazdasági- és Külügyminisztérium – írja egy birtokába került levélre hivatkozva a Népszava.

A lap cikke szerint „a csomag, amelyet napokon át, különböző idősávokban vehettek át a dolgozók »hazai termelőktől származó jó minőségű 1 doboz szabolcsi alma válogatást (7 kg) és 10 kg burgonyát tartalmaz«”.

,,Tekintettel arra, hogy ebben a nehéz járványügyi időszakban minden ember számára komoly kihívásokat jelent a mindennapok megszervezése, a minisztérium szeretne a kollégáknak a karácsonyi ünnepek alkalmából egy praktikus ajándékcsomaggal kedveskedni”

– idézi a levelet a Népszava.

Megjegyezték: „nehéz megmondani, hogy a pakkal a minisztérium a jó munkát díjazta, vagy éppenséggel az elégedetlenségét fejezte ki dolgozói felé.”

Ősszel Jakab Pétert, a Jobbik elnökét 4,4 millió forintra büntették egy zsák krumpli miatt, amit Orbán Viktor miniszterelnöknek akart adni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink