Már három órás jegyet is válthatunk Az Év Fürdőjébe

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő július 1-jétől bevezette a 3 óra időtartamú, fürdési lehetőséget biztosító belépőjegyet.

Az időkorlát alapú belépőjegy bevezetésétől azt remélik, hogy vele viszonylag rövid időn belül cserélődhet a látogatói kör, így a fürdő zsúfoltságától sem kell tartani.

Így kérje a pénztárban

Az újonnan bevezetett jegytípus igénylése a következőképpen történik a pénztárnál: a vendégek karórát kapnak, amiért 3000 Ft kauciót kell fizetniük. Ez a karóra fogja mérni a fürdőben való tartózkodási időt. Az elszámolás a fürdőzés befejezése és a karóra leadása után történik majd. Amennyiben a 3 órát nem lépte túl a tartózkodási idő, akkor az árlistában szereplő díjat kell megfizetni. Amennyiben igen, akkor a 3 óra után percenként 20 Ft-tal nő a díj, amíg el nem éri a teljes árú napijegy értékét. Ha a vendég nem adja le a karórát, akkor a 3000 Ft-os kaució befizetésre kerül a kasszánál, a karórát pedig letiltják.

Az időkorlát alapú jegyvásárlás 8:00-16:00 közötti időszakban jelent kedvezményt. 16 óra után érvénybe lépnek az úszójegyek. A 3 óráson belül két jegytípust vezetnek be: a felnőtt és korkedvezményes (18 év alatti diákok, vagy 60 év feletti nyugdíjasok részére) belépőjegyet.

A 3 órás jegy bevezetése mellett természetesen érvényben maradnak a korábbi jegytípusok.

(termalfurdo.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább olvasom »