Meglopta a szállóvendéget egy alkalmazott

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az egyik szegedi szálláshely alkalmazottját, aki eltette egy vendég pénztárcáját. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a dóci nő 2019. július 6-án éppen a sértett szobájában takarított, amikor felfigyelt a teraszon felejtett tárcára, amit fölvett, majd zsebre tett. A munka végeztével bement egy üzletbe a Tisza-parti városban. Itt először az eltulajdonított pénztárcában lévő bankkártyát próbálta meg felhasználni, de nem sikerült, ezért a vendég készpénzével fizetett. A férfi mivel nem tartózkodott a szálláson, csak másnap vette észre értékeinek hiányát, ezután bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók az adatgyűjtés során egy napon belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink