? Már parkosítanak az Orbán-család luxusbirtokán

Már a parkot építik Hatvanpusztán a királyi birtokon, gondolom a birkáknak (az építésügyi hatóság szerint az egyik épület juhakol). A gépek levonultak, terítik a virágföldet, jöhet a pázsit” – írta Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

A politikus egy videót is posztolt az Orbán-család birtokáról. Bejegyzése szerint

„Ezek a felvételek még a választás előtt pár nappal készültek, csak most jutottak el hozzám.

Fájó látni, hogy még mindig milyen sokan nem értik, hogy hogyan nyerhet ilyen, a népet megalázó arcátlan vezető egy ilyen luxus birtok leleplezése után. Természetesen azért, mert a propagandagépezet sok millió ember elől zárja el ezeket a képeket vagy tereli el róla zajkeltéssel, hazugságokkal a figyelmet.

Fájó olvasni, amikor egyes, magukat ellenzékinek nevező politikusok „egyenlőtlen médiaviszonyoknak” becézik a választások elcsalásához vezető ocsmány propagandagépezetet és önigazolásnak azt, hogy erről beszélünk. Az persze igaz: ha csak beszélünk róla és nem teszünk ellene, az valóban csak picsogás. És fájó belegondolni, Orbán hogy röhöghet rajtunk most és hogy mennyire azt érzi, hogy mindent megtehet velünk.

Szerény vigasz, hogy nagyon sok autokrata, gátlástalan vezető hitte már ezt a világon és azért a legtöbben ráfáztak”

– írta Hadházy Ákos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »