📺 Már parkosítanak az Orbán-család luxusbirtokán

Már a parkot építik Hatvanpusztán a királyi birtokon, gondolom a birkáknak (az építésügyi hatóság szerint az egyik épület juhakol). A gépek levonultak, terítik a virágföldet, jöhet a pázsit” – írta Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

A politikus egy videót is posztolt az Orbán-család birtokáról. Bejegyzése szerint

„Ezek a felvételek még a választás előtt pár nappal készültek, csak most jutottak el hozzám.

Fájó látni, hogy még mindig milyen sokan nem értik, hogy hogyan nyerhet ilyen, a népet megalázó arcátlan vezető egy ilyen luxus birtok leleplezése után. Természetesen azért, mert a propagandagépezet sok millió ember elől zárja el ezeket a képeket vagy tereli el róla zajkeltéssel, hazugságokkal a figyelmet.

Fájó olvasni, amikor egyes, magukat ellenzékinek nevező politikusok “egyenlőtlen médiaviszonyoknak” becézik a választások elcsalásához vezető ocsmány propagandagépezetet és önigazolásnak azt, hogy erről beszélünk. Az persze igaz: ha csak beszélünk róla és nem teszünk ellene, az valóban csak picsogás. És fájó belegondolni, Orbán hogy röhöghet rajtunk most és hogy mennyire azt érzi, hogy mindent megtehet velünk.

Szerény vigasz, hogy nagyon sok autokrata, gátlástalan vezető hitte már ezt a világon és azért a legtöbben ráfáztak”

– írta Hadházy Ákos.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Szakcsi Lakatos Béla, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész és zeneszerző, érdemes művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább olvasom »