Visszavágott a Dunaújvárosnak a Makó FC

Sorozatban harmadik meccsét nyerte meg a makói csapat a labdarúgó NB3 közép csoportjában. A Maros-partiak a negyedik helyen állnak.

Dunaújváros – Makó FC 0-1 (0-1)
NB3 közép csoport, 32. forduló. Vezette: Gáspár András (Molnár, Sáfárik)

Dunaújváros: Ásványi, Molnár (Hompót 83′), Tölgyesi V., Székely, Papp (Petró 46′), Novák, Dorogi (Szél 73′), Bozsoki, Balogh, Barna (Tölgyesi P. 87′), Huszty.
Makó: Bordás – Tamaskó, Dóra, Seres, Pantelis (Széll 80′), Babolek (Juhász 87′), Sirokmán, Major (Zámbori 68′), Pócs, Sziklási (Magyar 68′), Nikic.

Gsz.: Babolek 16′.
Sárga: Dorogi 70′, Bozsoki 85′, ill. Bordás 18′, Seres 57′.

,,Szervezetten játszottunk. Ha kellett, védekeztünk; ha kellett, magasan letámadtunk. Színvonalas mérkőzésen sikerült visszavágni az őszi vereségért!” – nyilatkozta a makói csapat oldalának Siha Zsolt vezetőedző.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »