Március elsejéig továbbra is kötelező a maszkviselés Makón

Mivel a kormány meghosszabította az országos rendelkezéseket, így Farkas Éva Erzsébet is úgy döntött egyszemélyben, hogy maradnak Makón is az eddigiek.

Az indoklás szerint ,,elsődlegesen az itt élő lakosok biztonságának és egészségének védelme érdekében” kötelező a maszk a közterületeken.

A hétfői online tájékoztatóján elmondta, az Operatív Törzs javaslatai és a helyi szakmai stáb, egészségügyi szakemberek döntése alapján határozott így. Elárulta, maszkhasználat miatt 3 esetben kellett szankciót alkalmazni Makón a múlt héten.

Makó polgármesterének rendelkezése alapján november 12. óta a város minden közterületén maszkot kell hordani, kivéve a parkokat, valamint egyéni sportolás és egyéni kerékpározás ideje alatt.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink