Maroslele polgármestere: jó egészséget és ismét egy normális életet kívánok mindenkinek!

Drimba Tibor közösségi oldalán tette közzé évvégi köszöntőjét. Mint írja: ,,ha vissza áll az egészséges világ, lesz boldogság is az új esztendőben! A sikeren és fejlődésen fáradhatatlanul dolgozni fogunk tovább!

Maroslele első embere kifejtette: nem egy szokványos év van mögöttünk, amely mindannyiunk életét teljesen felforgatta. Egy világot átölelő vírussal kellett és kell még mindig megküzdenünk, szembenéznünk. Nagyon sok család került nehéz helyzetbe: családtagokat, barátokat vesztettünk el és munkahelyek szüntek meg.

,,Kötelességünk segíteni egymáson, félretéve korábbi nézeteinket politikától és személyeskedéstől mentesen. Nekünk politikusoknak pedig példát kell mutatni és a frontvonalban dolgozni, úgy ahogyan mindenki másnak is. […]  Köszönet minden politikus társamnak, akiktől az elmúlt egy évben segítséget kaptam és legfőképpen településünk minden lakosának. Kívánok nagyon jó egészséget mindenkinek és ismét egy normális életet, melyet az emberi kapcsolatok egy új szintre emelésével építjük újra! Ha vissza áll az egészséges világ, lesz boldogság is az új esztendőben”

– fogalmazott Drimba.

Tisztelt Maroslelei Lakosok, rokonok, barátok és ismerősök! Ha egy szokásos év végi köszöntőről lenne szó csak annyit…

Közzétette: Tibor Drimba – 2020. december 30., szerda

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gyöngyösi: A Jobbik nem indul többet együtt a DK-val

Dobrev Klára egy virtigli baloldali alternatívát kínál Orbán Viktor kormányához képest, a Jobbik egy karakteresen jobbközép párt, nem is értem azt a felvetést, hogy csatlakozzunk a DK árnyékkormány kezdeményezéséhez – mondta Gyöngyösi Márton az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Újra kell tervezniük a kórházaknak a 2023-as költségvetésüket

A Népszava úgy értesült, hogy a kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor. A napilap értékelése szerint ezzel lényegében kézi vezérlés alá vonják a kórházi kasszákat. A kórházak gazdasági vezetőinek csütörtökön eligazítást tartottak, arról, hogy péntek délig újra kell tervezniük a 2023-as költségvetésüket, emellett október 31-ig a béreken felül csak a „betegellátással összefüggő”, tételesen engedélyeztetett számlákat fizethetik ki.

Tovább olvasom »