Maroslelén a tarló égett, Makón viharkárok voltak

Szombaton és vasárnap riasztották a makói tűzoltókat.

Több mint ezer négyzetméteren lángolt a tarló szombaton Maroslelénél. A tűz a szomszédos gabonatáblát is veszélyeztette. A makói és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók körülhatárolták, majd eloltották a lángokat.

Vasárnap tíz esetben kellett a Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltóknak kidőlt fáknál mentéseket végezniük. Nyolc jelzés Szegedről, kettő pedig Makóról érkezett a délutáni vihar után. Mindenhol a járdát és a közutat zárták el a kidőlt, nagy méretű fák. A beavatkozásokat a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók végezték el, személyi sérülés sehol sem történt – közölte a megyei katasztrófavédelem hétfőn.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink