Martonosi Szabolcs és Szekeres Krisztián is bejelentette indulását

Ismeretes, Kiszomboron időközi polgármester-választást tartanak Szegvári Ernőné (független) váratlan lemondása miatt. A jelenlegi testület két tagja is közösségi oldalán jelentette be indulási szándékát.

Tájékoztatom a választópolgárokat, hogy független polgármester jelöltként indulni kivánok. Szeretném a falu lakóit újra egységes közösséggé kovácsolni – közölte hétfőn Martonosi Szabolcs.

Hiszem azt, hogy lehetek az a személy, aki a lakosok általi felhatalmazás nyomán továbbra is jó irányvonalakat követ a faluvezetést illetően, és bízom abban, hogy humánumom által közösségünket minél erősebb egységgé kovácsolom, illetve közösen jobbá, szebbé tesszük életünket. Dolgozzunk, létezzünk “Közösen Kiszomborért”! – írta szerdán Szekeres Krisztián.

Az időközi választásig a polgármesteri teendőket Szirbik Imre (Fidesz) látja el. A választás időpontja egyelőre nem ismert.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink