Holnap tárgyalják a vásárhelyi képviselő összeférhetetlenségét egy nem működő rádió kapcsán

A Rádió Color az októberi választás óta szünetel, de ez nem zavarja Cseri Tamást (Szeretem Vásárhelyt-Fidesz), összeférhetetlenséggel vádolja Krupiczer Ferencet (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért). Utóbbi azt közölte, holnap tárgyalják az ügyét a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon.

Még tavaly Cseri Tamás összeférhetetlenség vizsgálatot kért Krupiczer Ferenccel szemben. Az érintett cége rádiót működtet, aminek az adása október 31. óta szünetel. A vásárhelyi közgyűlés kivizsgálta az ügyet, és úgy találta: nem sérült a média- és az önkormányzati törvény. Krupiczer szerint van a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak egy állásfoglalása, amelyből szintén egyértelműen kiderül, hogy szabályosan járt el.

Cseri szerint azonban azzal, hogy a cég vezetését nem adta át másnak, hiába függesztette fel működését a rádió, ő nem felelt meg a törvény előírásainak.

Krupiczer most azt írta közösségi oldalán:

,,Cseri Tamás valótlan állítására a Csongrád Megyei Kormányhivatal Juhász Tünde képviseletében pert indított ellenem és Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város képviselő-testülete ellen, a nem működő Rádió Color miatt.”

A tárgyalás nyilvános, február 20-án lesz 13 órakor a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon, a Fő fasoron.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink