Még ma is dolgoztak a tűzoltók Makón, Vásárhelyen, Mórahalmon és Sándorfalván

Továbbra is a lehasadt ágak okoztak fennakadásokat a forgalomban.

Egy nagy méretű, lehasadt faág zárta el egy mórahalmi tanya bejáratát csütörtökön. A mórahalmi önkéntes tűzoltók végezték el a műszaki mentést. 

Sándorfalva külterületén három fa is az úttestre dőlt, akadályozva ezzel az autósok forgalmát. A szegedi hivatásos, valamint a sándorfalvi önkéntes egységeket riasztotta a főügyelet, motoros láncfűrész segítségével végezték el a beavatkozást.  

Hódmezővásárhelyen két helyen is veszélyeztették a gyalogosok forgalmát a magasban lógó, leszakadt ágak. A gyors beavatkozásnak köszönhetően – melyet a város hivatásos egysége végzett el –, senki sem sérült meg. 

Makón pedig a járdára hasadt egy több méter hosszú faág. Senki sem sérült meg, a mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték el. 

(Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »