Még ma is dolgoztak a tűzoltók Makón, Vásárhelyen, Mórahalmon és Sándorfalván

Továbbra is a lehasadt ágak okoztak fennakadásokat a forgalomban.

Egy nagy méretű, lehasadt faág zárta el egy mórahalmi tanya bejáratát csütörtökön. A mórahalmi önkéntes tűzoltók végezték el a műszaki mentést. 

Sándorfalva külterületén három fa is az úttestre dőlt, akadályozva ezzel az autósok forgalmát. A szegedi hivatásos, valamint a sándorfalvi önkéntes egységeket riasztotta a főügyelet, motoros láncfűrész segítségével végezték el a beavatkozást.  

Hódmezővásárhelyen két helyen is veszélyeztették a gyalogosok forgalmát a magasban lógó, leszakadt ágak. A gyors beavatkozásnak köszönhetően – melyet a város hivatásos egysége végzett el –, senki sem sérült meg. 

Makón pedig a járdára hasadt egy több méter hosszú faág. Senki sem sérült meg, a mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték el. 

(Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »