Megdőlt fákhoz és tűzhelyen felejtett ételhez riasztották makói tűzoltókat

[ad 1]

Az Önkéntes tűzoltó egyesület is közreműködött.

Hétfőn délelőtt Óföldeákon egy kb. 4 méteres fa az úttestre dőlt, amely a forgalmat akadályozta és veszélyeztette. A makói tűzoltó egység és a földeáki önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész segítségével számolták fel a káresetet. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett. A műszaki munkálatok alatt félpályás útzár volt érvényben.

Makón a Maros parton egy kb. 16-18 méteres nyárfa gyökérzete a felázott talajból kidőlt, és rádőlt a villanyvezetékekre. Az érintett szakaszt az áramszolgáltató szakemberei áramtalanították, a makói tűzoltók eltávolították a fát. Az eset során személyi sérülés nem történt. A káreset felszámolása alatt teljes útzár volt érvényben.

Kora délután ismét Makóról érkezett a tűzjelzés, a Gyöngytyúk utcában gáztűzhelyen felejtett étel égett. Kiérkezés előtt a tulajdonos a tüzet eloltotta. Személyi sérülés nem történt.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

113 éve született Károlyi Amy (eredeti neve: Károlyi Amália Mária Franciska) József Attila-díjas magyar költő, műfordító.

Tovább »

Lakat kerülhet a csanádpalotai idősek gondozóházára

Mint az ismert, Perneki László és az őt támogató képviselők kapták meg a bizalmat a választóktól az időközi választáson. Választási kampányukban a „Rend, béke, fejlődés” szlogent hangoztatták, azonban úgy látszik, hogy ez a hangzatos jelmondat csupán a választásokig volt érvényes. Információink szerint legújabb ötletük a Délibáb utcai Naplemente Idősek Gondozóházának bezárása, hiszen annak fenntartása és üzemeltetése nem kötelező feladat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink