Meghekkelte a Lidl a kormány hatósági árazását

A Lidl legfrissebb akciós újságja szerint a kormányzati árstoppal érintett termékekre mennyiségi korlátozást vezetnek be a boltjaikban. Ugyanakkor ezeket a termékeket még a hatósági árnál is olcsóbban adják.

Mint ismert, a 2022. február 1. és 2022. május 1. közötti időszakban, hat termékre vonatkozóan árstop lesz érvényben Magyarországon. A rendeletben megnevezett hatósági áras termékek a következők:

• kristálycukor (fehér cukor),
• búzafinomliszt (BL 55),
• finomított napraforgó-étolaj,
• házi sertés comb,
• csirkemell, csirkefarhát – hát,
• ultra magas hőmérsékleten hőkezelt, 2,8% tömegszázalék zsírtartalmú tehéntej.

A Lidlben azt ígérik, hogy jövő keddtől még a „jogszabály által előírt hatósági árhoz képest is további kedvezményt” biztosítanak. Így a kristálycukrot és a lisztet 10-10 forinttal, a csirkemellet 150 forinttal, a sertéscombot 100 forinttal, az UHT tejet 19 százalékkal, a csirke far-hátat 14, a napraforgó-étolajat pedig 14-15 százalékkal olcsóbban adják majd, mint január 31-én. 

Ugyanakkor néhány termék esetében mennyiségi korlátozást vezetnek be.

Keddtől ugyanis kristálycukorból és búzalisztből legfeljebb 10-10 kilót, tejből 12 litert, napraforgó-étolajból pedig 10 litert vásárolhatunk egyszerre a Lidl üzleteiben. Mindez a február 3-tól érvényes akciós újságból derül ki. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink