? Nagyon szépen fejlődik az SMA-s Zente

A kicsi már egy kerekesszékkel közlekedik a lakásban. A kisfiúról vasárnap tett közzé videót az édesanyja.

A felvételhez azt írta: ,,A lakásban Zente vagy a bútorok közt átkapaszkodva, vagy a kezünket fogva vagy kerekesszékkel közlekedik. Nyilván ez utóbbi a leggyorsabb mind közül, és ez az, amit szeretnénk minél jobban kiváltani a keret használatával. Úgyhogy sokat sétál így, viszont csiga lassan ugyanis szeret közben elkalandozni, elbeszélgetni. Ma viszont vasárnap van. Ami a mese nap. Van egy szabályunk miszerint heti egyszer vasárnap szabad mesefilmet nézni. A többi napon könyv és diafilm van. Ilyenkor már előre megbeszéljük mit választ. Ma azt kérte mesecsatorna legyen. Szóval ki is használta ezt az adut és rikyvel indult a tv-hez. Érdekes módon egy szó nem hagyta el a száját, egyszer sem állt meg és magához képest mint a villám ért ki a nappaliba.”

Zentéről több mint egy évvel ezelőtt derült ki, hogy az állapotán csak a világ legdrágább génterápiás kezelése segíthetne, aminek költsége 700 millió forint. Az országos összefogásnak köszönhetően összegyűlt az összeg, megkapta a kezelést.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »