? Nagyon szépen fejlődik az SMA-s Zente

A kicsi már egy kerekesszékkel közlekedik a lakásban. A kisfiúról vasárnap tett közzé videót az édesanyja.

A felvételhez azt írta: ,,A lakásban Zente vagy a bútorok közt átkapaszkodva, vagy a kezünket fogva vagy kerekesszékkel közlekedik. Nyilván ez utóbbi a leggyorsabb mind közül, és ez az, amit szeretnénk minél jobban kiváltani a keret használatával. Úgyhogy sokat sétál így, viszont csiga lassan ugyanis szeret közben elkalandozni, elbeszélgetni. Ma viszont vasárnap van. Ami a mese nap. Van egy szabályunk miszerint heti egyszer vasárnap szabad mesefilmet nézni. A többi napon könyv és diafilm van. Ilyenkor már előre megbeszéljük mit választ. Ma azt kérte mesecsatorna legyen. Szóval ki is használta ezt az adut és rikyvel indult a tv-hez. Érdekes módon egy szó nem hagyta el a száját, egyszer sem állt meg és magához képest mint a villám ért ki a nappaliba.”

Zentéről több mint egy évvel ezelőtt derült ki, hogy az állapotán csak a világ legdrágább génterápiás kezelése segíthetne, aminek költsége 700 millió forint. Az országos összefogásnak köszönhetően összegyűlt az összeg, megkapta a kezelést.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink