Mégsem kell nyárig várni a kiszombori ATM-re

Mint arról a Makói Csípősön beszámoltunk, a Takarékbank kivonulását követően az OTP bankautomatát telepít Kiszomborra. Oldalunk megtudta, hogy már a napokban beállíthatják az új ATM-et, nem kell nyár elejéig kell várni a pénzkiadóra.

A Makói Csípős információi szerint még március hónapban, az önkormányzat kérésére és támogatásával beüzemelik a főtéren az OTP által kihelyezett ATM-et. A készülék a központba, a dohánybolt mellé kerül. Az önkormányzat a telepített bankautomata után havonta bérleti díjat fog fizetni.

Kiszomboron a Mészáros Lőrinc-féle Takarékbank fiókja október 18-án zárt be, az ügyfeleket a makói kirendeltség vette át, a község pedig bankautomata nélkül maradt. Úgy tűnik, most már nem kell sokáig várni a lakosoknak, hogy helyben legyen ATM.

(Fotó: Szirbik Imre Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink