Megnőtt a rendőri figyelmeztetések száma Makón, egyre több a csoportosulás

Az elmúlt egy hétben 12 esetben kellett szankcionálni a szabályok be nem tartása miatt Makón. Megnőtt a figyelmezetések száma is – derült ki a polgármester csütörtöki tájékoztatójából.

A vírushelyzettel kapcsolatban Farkas Éva Erzsébet legfontosabb kijelentéseit pontokba szedtük:

  • A kormányzati döntésekkel összhangban határoznak Makón is. Így meghosszabították a közterületi maszkhasználatot február elsejéig a városban.
  • Ezen a héten került sor a háziorvosok, fogászaton dolgozók, gyermekorvosok beoltására. A védőnök teljes körűen kérték az oltást. Az iskolaorvosok is kérték, de ők még karanténban vannak. A kórházból 100 fő vette fel a védőoltást eddig.
  • A gondozóházban és a szociális otthonban élők és dolgozók között nincs fertőzött.
  • A hajléktalanszálló lakói is regisztráltak a védőoltásra.
  • Makón nincs külön oltópont.
  • Hatósági karanténban jelenleg 31 fő van.
  • Tizenkettő szankcionálás volt az elmúlt egy hétben Makón: 7 a kijárási tilalom megszegése miatt, 2 a maszkhasználat, 3 az utazási korlátozás megszegése miatt. Megnőtt a figyelmeztetések száma és a csoportosulás is egyre több a városban.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink