Pihenő került a kiszombori kerékpárút mellé

Egy pályázat segítségével, mindössze 33 ezer forint önerővel telepítették a fedett pihenőt asztallal, padokkal a Kiszombor és Makó közötti kerékpárút mellé.

A kiszombori önkormányzat tájékoztatása szerint ,,A Tisza-Maros értékei komplex kerékpáros túraútvonal kialakítása” című pályázat benyújtója és nyertese Székkutas Község Önkormányzata volt. A pályázatban összesen 18 település vett részt, közel 35 millió forintos költségvetési főösszeggel – a résztvevők között volt Kiszombor is.

Az önkormányzat közlése szerint lehet, hogy nem a legjobb az idő a kihelyezésre, de mivel sok elemből áll a pályázat, határidőket kellett tartani, ezért nemt tudtak válogatni az időpontok között.

A pihenő nem a nagy fához került, hiszen ott már található egy hasonló megálló.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Újabb zenés demonstrációt tartottak a Bartók iskola megmaradásáért

Nagyjából 30 szülő és gyermekeik részvételével zajlott zenés megmozdulás szombaton a Bartók iskola előtt. A szülők a székhelyintézmény jogviszonyának szüneteltetésével sem értenek egyet – ez ellen tiltakoztak ma és vasárnap is fognak. Mindemellett jogi úton is megtámadták a fenntartó tankerület döntését.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink