Megnyílt a Maros Kalandpart

Szerdától újra várja az érdeklődőket a Maros Kalandpart, a nyitás részleteiről Farkas Éva Erzsébet polgármester, Ember Alex, a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és Fekete Tibor divízióvezető-helyettes tájékoztatta a fideszes sajtót.

A Maros Kalandpart a tavaszi szünet idején, a mai naptól április 12-ig minden nap nyitva tart 10 és 19 óra között. Ezt követően pedig péntektől vasárnapig szintén 10-től 19 óráig várják a kikapcsolódni vágyókat. A strand emeleti büféje is már látogatható és a lenti büfé nyitása is hamarosan megtörténik.

A Lombkorona sétány 10 éves felülvizsgálata és teljeskörű felújítása jelenleg is zajlik. Annak befejeztével, hamarosan újra várja a vendégeket ez az attrakció is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink