Megnyílt a Maros szabadstrandja

A strand nyitvatartási ideje 2021. július 10-től, minden nap 10-től 18 óráig. A belépés ingyenes. A nyitvatartási időn kívül mindenki a saját felelősségére tartózkodhat – írja közleményében a makói önkormányzat.

A fürdővíz minőségét eddig 2 alkalommal ellenőrizték, és további 3 vízmintavételt ütemeztek elő. A fürdési szezon kezdete előtt baleset megelőzés céljából medervizsgálatot tartott az önkormányzat. A vízfelületen 2 db meder aljzatra súllyal rögzített úszó bója, valamint az ezeket a parttal összekötő bójasor jelzi a fürdőterület határát. Ezen területen kívül tartózkodni balesetveszélyes és tilos!

A fürdőzők biztonságáról nyitvatartási időben szakképzett úszómester gondoskodik. Mentés esetére mentőcsónak is rendelkezésre áll.

A strand zárása 18.00 órakor történik, melyről a vendégeket a gondnok értesíti. A területen a nyitvatartási időn kívül mindenki a saját felelősségére tartózkodhat.

Arról, hogy az időjárás alkalmas-e strandolásra, minden esetben az úszómester dönt és tájékoztatja a látogatókat. Az eddigi évektől eltérően, a látogatók kényelmét szolgálva már napágy és napernyő bérlésre is van lehetőség a Maros Kalandpart büféjében – olvashat a város tájékoztatásában.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink