Megnyitott a KFC Vásárhelyen

Az étterem 50 főnek ad munkát, ebből 47 hódmezővásárhelyi. Eközben a makói fideszes városvezetés nem hogy egy étterem-, vagy üzletláncot nem tudott Makóra hozni, hanem 6 év alatt az ipari parkba se talált befektetőt.

A hodpress.hu beszámolója szerint az átadón elhangzott, hogy a hódmezővásárhelyi üzletben szentesi csirkét és magyar zöldségeket fognak használni, ami pedig megmarad, azt a magyar élelmiszerbankon keresztül rászorulóknak adják, tavaly így 25 tonna jutott el a leginkább nélkülözőkhöz. A sült csirke készletet másfél óránként frissítik majd.

A KFC-nek ez a 75. étterme az országban, Hódmezővásárhely egy új város az életükben. Autós étteremként jelennek meg a városban, valamint applikáción keresztül is tudnak értékesíteni.

Az étterem 47 helybélinek ad munkát, emellett adót is fizethet majd a város kasszájába. Adóbevételből jól fog állni Hódmezővásárhely (ha nem veszi el az állam), ugyanis az ipari park jelentős részét már lefoglalták. Az elmúlt 30 év alatt nem érkezett egyetlen komolyabb befektető sem a városba, viszont a 2019-es választás és az új városvezetés működése óta az ipari park 37 hektáros bővítése lassan mind befektetőkre talál.

(Fotók: Polgármesteri Hivatal)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink