Megoldják a közétkeztetést Hódmezővásárhelyen is

Hódmezővásárhely Közétkeztetésének szolgáltatójaként, a HMSZ Zrt „Hód-Menza” különösen nagy figyelmet fordít a gyermekek, betegek, felnőtt lakosság problémamentes és folyamatos ellátására. Elsődleges feladatunk a városi és a kakasszéki Kórház betegeinek, a vásárhelyi és a mindszenti Szociális Otthon lakóinak ellátása, valamint a gyermekek, tanulók étkezésének biztosítása. A két kórházi konyhánk működése változatlan, a többi konyhánk is maradéktalanul felkészült az ételek elkészítésére, kiszolgálására a különös helyzetre tekintettel – írja közleményében a cég.

Felnőtt étkezés:

Az ebédet alábbi telefonszámokon 30/749-8756 30/749-8759 30/749-8755 lehet megrendelni, vagy személyesen három helyen: a Serháztér utcai Szociális Otthon konyháján (kizárólag az oldalsó „konyhai” bejáratnál), a Cseresnyés kollégium konyháján, valamint a volt 602. számú iskola konyháján.

Az ezeken a konyhákon átvett ebédek ára a lakosság részére az Önkormányzat által biztosított kedvezménnyel 1000 Ft. Kiszállítással is lehet rendelni, ebben az esetben kizárólag eldobható csomagolásban visszük ki az ételeket 10.30 -13.00 óra között. Az ebéd ára így, csomagolással kiszállítással együtt, 1300 Ft. A fizetés egyelőre készpénzben történik, de dolgozunk azon, hogy bankkártyás fizetési lehetőség is legyen.

Lehetőség van a helyben fogyasztására is az ebédnek, a Cseresnyés kollégium és a volt 602. Szakmunkás iskola ebédlőjében. A korábban előre megrendelt felnőtt ebédek a szokásos rend alapján vehetők át, illetve a helyszínen is elfogyaszthatóak. Itt lehetséges a hét többi napjára további adagszám-rendeléseket is leadni.

Az ételhordós kiszolgálás szabályai:
– Kizárólag tiszta ételhordót fogadhatunk el.
– A sorban állás szabályai szerint kérjük meg a vendégeinket, hogy egymástól 1-1,5 méterre álljanak
– Egyszerre csak egy ételhordót veszünk el, egy tálalási helyen.
– Amennyiben lehet, több sort alakítunk ki a tálalásnál. Úgy, hogy azok egymástól megfelelő távolságra vannak.
Iskolai Óvodai étkezés:

Hétfőn és az azt követő időszakban az iskolai, óvodai ügyeletekben jelen lévő gyermekek, tanulók és pedagógusok továbbra is megkapják a napi ételüket Hódmezővásárhelyen. Március 16-án, az intézmények reggel 8.00 – 8.30 között adhatják le a létszámot az ügyfélszolgálatunkon a megszokott elérhetőségeken.

A befizetett ebédek a későbbiekben jóváírásra kerülnek, attól függően, hogy ügyeletben, otthon tartózkodnak, elvitték, vagy a kijelölt ebédlőkben elfogyasztották az ételüket.

Lehetőség van két ebédlőben (Cseresnyés kollégium, Szakmunkásképző iskola ebédlőjében) a helyben fogyasztásra is.

Azoknak a gyermekeknek, akiket nem visznek az iskolai, óvodai, bölcsődei ügyeletekre, az ebédjüket az alábbi konyhákon lehet átvenni saját ételhordóban vagy elfogyasztani helyben:

Szakmunkásképző (602.) iskola konyhája (Szeremlei utca felőli bejárat) 11,00 – 13,00 óra között:
– Liszt F. Általános iskola
– Szent István Általános iskola mindkét telephely
– Klauzál Gábor Általános iskola mindkét (Klauzál, Nádor utcai) telephely
– Kozmutza Flóra Általános iskola
– Nádor, Klauzál, Tornyai, Szent István utcai, Szabadság téri óvodák

Cseresnyés kollégium konyhája (a kollégium Oldalkosár utcai főbejárata felől) 11,30 – 13,30 óra között:
– Bethlen Gábor Református iskola
– Varga Tamás Általános iskola
– Oldalkosár utcai óvodák és bölcsőde
– Pál utcai, Észak utcai, Magvető utcai, Pálffy utcai és Malom utcai óvodák

Kertvárosi Általános Iskola Konyhája (a Hóvirág utcai kerékpár tároló felől) 11,30 – 12,30 óra között:
– Kertvárosi Általános Iskola
– Kertvárosi óvoda és bölcsőde

Németh László Általános Iskola és Gimnázium ebédlője (Németh László utcai, oldalsó konyha bejárat felől) 11,30 és 13,00 óra között:
– Németh László iskola diákjai

Aranyossy Ágoston Általános iskola ebédlője (Szék utcai, oldalsó bejárat felől) 11,30 – 12,30 között:
– Aranyossy iskola dákjai

Diétás étrend kizárólag a vásárhelyi Kórház konyháján vehető át, mivel a diétás ételek elkészítésének speciális követelményei vannak. Amennyiben a jövőben a Kórház területére már nem lehet bemenni, úgy azt attól a ponttól már nem tudjuk biztosítani.

Azon oktatási és óvodai intézmények részére, amelyeknél alap esetben nem HMSZ „Hód-Menza” szolgáltatja az étkezést, és szolgáltatójuk nem képes biztosítani részükre a meleg ételt, természetesen nekik is tudjuk az ellátást szolgáltatni. Kérjük, hogy az intézmények vezetői, fenntartói jelentkezzenek egyeztetésre. A szülők a konyháinkon tudnak előfizetni.

Kérjük, hogy minden lehetséges kommunikációs csatornán, e-mail-en, üzenetben, csoportokba küldjék el, osszák meg üzenetünket, ne legyen olyan, aki nem kapja meg sem az üzenetet, sem az ebédjét – írta a társaság.

(hodmezovasarhely.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább olvasom »