Megpályázták a Maroslele-Makó kerékpárutat

[ad 1]

Rendkívüli testületi ülésen határoztak arról a helyi képviselők, hogy benyújtják a Makó és Maroslele között épülő kerékpárút pályázatát. Emellett még két téma került szóba, az ülés tíz perc alatt véget ért.

DSCN1386

400 millió forintból készülhet el, 100%-os pályázati támogatással a Makót Maroslelével összekötő kerékpárút, amennyiben elfogadják a makói beadványt. Dr. Török Miklós (DK) úgy tudja, jelenleg tizenkettő biciklis teker naponta a két település között, fontosabb lenne a városunkat nyugatról elkerülő utat megépíteni, illetve a lelei autóutat felújítani. Farkas Éva Erzsébet polgármester elmondta, most erre van pályázati lehetőség, de zajlik az egyeztetés az út felújításáról.

DSCN1384

A törvény értelmében a fenntartó dönt az óvodai jelentkezés időpontjáról, a Makói Óvodában április 25-26-án lesz a beiratkozás – döntöttek erről is. Végül a következő havi ülésre vették fel a nagylaki és a kiszombori határrendészeti kirendeltség beszámolóját.

A rendkívüli ülésről csak Gáspár Sándor (MSZP) hiányzott. A grémium március 30-án tart rendes tanácskozást.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Elhunyt Tatár István

A gyászhírére a ,,Tanár Úr, a mi szemünkben Ön Makó város Díszpolgára!” nevű csoportban találtunk rá. 97 éves volt.

Tovább »

Megjelent Zsombón a madárinfluenza

Egy zsombói pecsenyekacsa-állományban és egy újkígyósi tenyészlúd-állományban is madárinfluenzát diagnosztizált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma – közölte az MTI.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Megjelent Zsombón a madárinfluenza

Egy zsombói pecsenyekacsa-állományban és egy újkígyósi tenyészlúd-állományban is madárinfluenzát diagnosztizált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma – közölte az MTI.

Tovább olvasom »