,,Munkanapon, iskola után, kokárda nélkül……?” – panaszkodnak a szülők

[ad 1]

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön adták át a Makó és térségi vers- és prózamondó verseny díjait. Szerkesztőségünket egy névtelenséget kérő szülő kereste meg, aki érthetetlenségének adott hangot: nem érti, hogy miért nem Nemzeti ünnepünkön adták át az elismeréseket, úgy ahogy az elmúlt években történt.

,,Volt szerencsém részt venni a március 15-i ünnepi naphoz kapcsolódó díjkiosztó ünnepségen. Nagyon színvonalas műsorral kezdődött és zárult az eredményhirdetés. Gyermekem évek óta részt vesz ezen a versenyen, nem mindig díjazott, de mindig büszke, hogy eljutott a térségi versenyig. Éveken át jártunk be egy környező településről a Hagymaház színháztermébe március 15-én. Akkor is színvonalas műsor volt, csak ünnepibb a hangulat.

Sok szülőtársammal, pedagógus ismerőssel csodálkoztunk azon, hogy kikerült az ünnepből ez a csodálatos esemény.

Munkanapon, iskola után, kokárda nélkül……?

Bízom abban, egyben reménykedem, hogy jövőre ismét az ünneplés része lesz ez a gyönyörű, a magyar nyelvet előtérbe helyező program.”

– fogalmazott portálunknak.

Megkérdeznénk az eseményt szervező makói önkormányzatot, ám továbbra sem adnak számunkra információt, már október óta.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Fokozatos lehűlés jön a héten

Fokozatosan hidegebb lesz a következő napokban, a hét közepén néhol mínusz 9 fok is lehet és nappal sem éri el az 5 fokot a csúcshőmérséklet. Többször várható köd, akár ónos szitálás. A csapadék jellemzően eső lehet, de hószállingózás is elképzelhető – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-nek eljuttatott, országos, középtávú előrejelzéséből.

Tovább »

A nap idézete

144 éve született Ady Endre, a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője. A magyar politikai újságírás egyik legnagyobb alakja. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A hajrában győzött a Makó FC

Két csereként beszállt játékos góljaival, a 74. és a 92. percben szerzett találatokkal három ponttal tért haza Gerjenből a makói csapat. Tizennyolc lejátszott mérkőzés után a második helyen állnak az NB3 közép csoportjában.

Tovább olvasom »