Megszólalt a Rádió 88 programigazgatója

Bár Nacsa Norbert konkrétumokat nem árult el, azt írta facebookon: ,, mi sem tudunk semmit és várjuk a döntést. Még mindig bizakodunk és úgy dolgozunk tovább, mintha mi sem történt volna.”

Itt a teljes bejegyzés:

„Kedves Hallgatóink! Sokan hiányoljátok, hogy senki nem ír semmit a csapatunkból. Nagyon megható, hogy ennyien velünk vagytok és szurkoltok nekünk. Hihetetlenül megható ez és megmondom őszintén több kommentet olvasva meg is könnyeztem a gondolataitokat! Nagyon sokat jelent ez nekünk most. Hatalmas erőt ad a támogatásotok, a barátságotok és a szeretetetek ❤️ Némaságunk oka, hogy Veletek együtt mi sem tudunk semmit és várjuk a döntést. Még mindig bizakodunk és úgy dolgozunk tovább, mintha mi sem történt volna és készülünk az őszre, a karácsonyra… Bízunk és dolgozunk tovább! Az viszont biztos, hogy mi vagyunk a legszerencsésebbek, mert egy város van mögöttünk! Ennek a 29 évnek nem lehet ilyen méltatlanul vége. Kollégáim nevében MINDENT KÖSZÖNÜNK 🙏”

Ismert: a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa, a médiatörvény és a közigazgatási eljárási szabályok súlyos megsértésével nem adott választ a médiaszolgáltató kérelmére, melyben a jogszabálynak megfelelően kezdeményezte a 7 évvel ezelőtt pályázati úton megszerzett médiaszolgáltatási jogosultság meghosszabbítását a Szeged FM 95,4 MHz-re.

A Médiatanácsnak legkésőbb június végéig kellett volna elfogadó vagy elutasító határozatot hoznia a frekvencia ügyében, de ezt nem tették, és szeptember 3-ig szabadságra mentek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább olvasom »