Megszűnik a makói M-JAM zenekar

Nem zárják ki annak lehetőségét, hogy valamikor később újra összeálljanak, de ha ez meg is valósulna, az már egy más történet lesz, más tartalommal. Február végén visszaadják a próbatermüket az önkormányzatnak. 14 év után intenek búcsút a közönségnek.

Facebook oldalukon azt írták: ,,Több mint 2 évvel ezelőtt Laci kilépett a bandából. Akkor még nem gondoltuk, hogy milyen nehéz lesz az ő pótlása. Érdekes módon sokkal több gitáros van a „piacon”, mint billentyűs.” Azaz sokkal nehezebb jó billentyűst találni, nem is sikerült. Aki jó lehetett volna, az nem csak zenél, hanem mellette még vagy másik négy dolgot is csinál, így nem lett volna ideje próbákra.

,,Gondoltunk arra is, hogy ének – gitár – bass – dob felállásban próbálkozunk, de ez nem igazán jó ahhoz a repertoárhoz, amit mi játszottunk, a zenei képből nagyon hiányzott a billentyű. […] Teljes stílusváltás kellett volna és teljesen új repertoárt kellett volna összeállítani, ne adj isten, saját számokat csinálni erre a felállásra. Ez pedig sokkal több munkát és kreativitást feltételezett volna, mint amennyit ebbe ki-ki bele tudott volna tenni.” – fogalmaztak. Január 30-án az a döntés született, hogy nem csinálják tovább ebben a formában.

Köszönet mondtak azoknak, akik rövidebb-hosszabb ideig velük játszottak: Török Dezső, Szekeres Péter, Nádasdi Zoltán, Balogh Ádám, Majoros Peti, Madarász Erik, Sándor Móni, Varga Sanyi.

Akik búcsúznak: Mágori Edó (ének), Balogh Tamás (basszusgitár, ének), Bujdosó Géza (gitár, ének) Köles Laci (billentyű), Kovács Robi (dobok).

Az együttes utoljára tavaly augusztus utolsó vasárnapján lépett fel a Hagymaházban.

(Fotó: M-JAM Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Szakcsi Lakatos Béla, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész és zeneszerző, érdemes művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink