Legyőzték a makóiak a szegedieket az NB1-ben

Február 13-án idegenbeli mérkőzésen a szegedi Maróczy Géza SE csapatával küzdöttek meg a makói sakkozók a legmagasabb osztályban.

Ellenfelükkel nagyon jó sportbaráti kapcsolatot ápolnak, így külön öröm, hogy a legrangosabb 10 csapatos I. osztályban két Csongrád-Csanád megyei csapat is képviselteti magát.

A 12 táblás mérkőzés során többször kerültek bonyolult és időzavaros állásokba a makóiak, amelyeket rendre jól oldottak meg, így megérdemelten 4,5-7,5 arányú győzelmet sikerült elérniük. A végeredménnyel teljesen elégedettek.

Szám szerint három győzelem és kilenc döntetlen született egyetlen egy vereség nélkül. Tatár Kis Szabolcs, Farkas Tibor és Saric Sinisa nemzetközi mesterek szereztek teljes pontot.

Ezzel a győzelemmel sikerült felugorni a tabella 7. helyére.

A következő mérkőzést február 27-én rendezik, amikor is hazai környezetben fogadják a többszöri dobogós helyezést elérő ASE Paks csapatát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

49 éve született Elek Ferenc Jászai Mari-díjas magyar színész, a Budapesti Katona József Színház tagja.

Tovább »

Madármegfigyelő túra lesz holnap Apátfalvánál

Júniusban, a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat keretében a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság valamennyi tájegységén szervezünk túrákat, előadásokat. A térségben Apátfalvánál lesz madármegfigyelő túra holnap reggel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Rendvédelmi napot rendeztek a Kálvin Téri Református Általános Iskolában

A diákok és pedagógusok kedden először történelmi utazást tehettek a „Petőfi 200” Emlékév alkalmából az 1848/49-es szabadságharc Szegedi 3. Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület jóvoltából, majd a hódmezővásárhelyi Kinizsi Pál 30. páncélozott Gyalogdandár Helyőrség Támogató Parancsnokság Komendáns Szakaszdíszelgő csoportjának fegyveres alaki bemutatóját tekinthették meg.

Tovább olvasom »