Megtalálhatták a Marosban eltűnt fiú holttestét

Hétfőn délután mintegy 10 kilométerre, Ferencszállásnál találtak egy holttestet a folyóban – írta a szeged365.hu ma délelőtt. Bár a rendőrség nem erősítette meg, de vélhetően arról a fiúról van szó, aki szombaton tűnt el a vízben.

A szegedi portálnak az ORFK megerősítette, hogy a keresés nagy erőkkel folyt a Marosban. Ma reggelre kiderült, szinte biztos, hogy a hétvégén eltűnt fiúról van szó.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószolgálata ugyanakkor nem tudta megerősíteni a portál értesüléseit (tehát azt, hogy a szombaton a folyóban eltűnt 18 éves fiút találták meg tegnap). Annyit nyilatkoztak, hogy az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálják az eset körülményeit. Idegenkezűség nem merült fel az ügyben.

A hétvégén egy 19 éves fiú az édesapjával és testvérével gyalogolt a folyóban egy homokpadon Makónál, amikor elsüllyedt a vízben.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

A nap idézete

46 éve született Nagy Ervin, Jászai Mari-díjas magyar színész, Johnny Depp és Matthew McConaughey magyar hangja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »