Megtelt a Szeretetcsoki raktár

Gyermekek, fiatalok, kicsik és nagyok közösen tették sikeressé a jótékonysági csokigyűjtést.

A Szeretetcsoki a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági – támogató programja. Az évente több ezer jótékonysági támogatás a közösség ereje révén sikeres. Most készült el az összesítés, 2019. év karácsonyáig a résztvevők összesen 22608 tábla csokit, plüsst, játékot gyűjtöttek össze! Ez óriási teljesítmény. Az alapítvány által működtetett Szeretetcsoki program így hosszú hónapokig eszközökkel bőven ellátva tudja folytatni jótékonysági – családsegítő programjait.

A csokigyűjtésnek tétje is volt, a legtöbb finomságot felajánló csapatok jutalmazásban részesültek. Első helyezést ért el a Kastélydombi Általános Iskola, Apraja és Nagyja (Budapest) csoport, díjazásuk: 200.000 forint. Második helyezést ért el a Batthyány Ilona Általános Iskola, (Budapest), díjazásuk: 100.000 forint. Harmadik helyezést ért el a Gödöllői Református Líceum Gimnázium, 10/C osztály (Gödöllő) , díjazásuk: 60.000. forint. A kétszáz további Szeretetcsoki támogató csapat elismerő oklevélben részesült. A résztvevő csapatok hosszú sora a www.mesedoktor.hu/szeretetcsoki oldalon érhető el.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Fideszes polgármester: Majd a Fidesz-központ megmondja, hogy a kellemetlen kérdésekre mit kell mondani

Tegnap tartotta tisztújító kongresszusát a Fidesz, ahol természetesen Orbán Viktort választották meg a párt elnökének. A tisztújítás során a hazai sajtó több kormánypárti politikust is kérdezett. A XVI. kerület kormánypárti polgármestere, Kovács Péter például meglepően őszinte nyilatkozatot adott, amelyet a 444 szúrt ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink