📷 Mesterségek éjjelén várták az érdeklődőket

Nem is olyan régen mentornapot tartottak a HSZC Makó Návay Lajos Technikum és Kollégiumban, akkor az volt a cél, hogy a látogatók az összes szakmát megismerjék. Most pénteken viszont arra hegyezték ki, hogy mindenképpen legyenek feladatot, az érdeklődők testközelből próbálják ki az összes szakmát.

A Mesterségek éjjele nevű rendezvény a covid miatt elmaradt, de idén meg tudták rendezni. – Úgy éreztük, nagy igény van ilyen rendezvényre, ahol a szakmákat játékos formában tudják megismerni. Kilenc ágazat szakmáit mutattuk be, ezen belül a gépészet ágazat volt a legnagyobb hangsúllyal jelen – fogalmazott Török Béla, a HSZC Makó Návay Lajos Technikum és Kollégium szakmai igazgatóhelyettese.

Nem csak a látogatók részéről volt nagy az érdeklődés, hanem a diákok is szívesen segítettek be, az állomásokon ők is fogadták a vendégeket. Ők két-három éve hasonló helyzetben voltak, mint most a nyolcadik osztályos diákok.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »