Mészáros Lőrinc 30 millió forintot keresett a Covid-tesztelésen

Ötszörösére növelte bevételét, 55-szörösére a profitját tavaly a Fájdalom Ambulancia az előző évhez képest, miután beszállt a Covid-tesztelésbe, írja az Mfor.hu.

A Smart Hospital Kft. és a Fájdalom Ambulancia konzorciumban létrehozta a koronavírus-tesztelés szolgáltatását. A Fájdalom-ambulancia Kft.-ben Mészáros Lőrinc 24,7 százalékos részesedéssel rendelkezik.

Előző évi árbevételüket több mint az ötszörösére növelték: 363 millió után 1,8 milliárdot könyveltek el. A 2019-es 4,3 millió forint után 55-ször nagyobb profitot realizáltak tavaly, 238 millió forintot. Ebből 124,02 millió forint osztalék kifizetését határozták el a tulajdonosok, amiből Mészáros Lőrinc a tulajdonrésze alapján 30,6 milliót kaphatott.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »