Mindössze 35 gól, de makói siker

Nem túl gólgazdag mérkőzésen 19-16-ra nyert a Marosmenti Női Kézilabda SE a Csorvás ellen. A Makón játszott találkozó szünetében 7-6 volt az állás. A bajnokságban továbbra is száz százalékosak a lányok, gólarány miatt a harmadik helyen állnak. 

32397684

MNKSE – Csorvás 19-16 (7-6)
Jv.: Kiss Zoltán, Papp Tibor

MNKSE: Cseh, Máté-Tóth, Kozserán K. (kapusok), Draxler D. 1 gól, Kürti, Molnár, Fodor, Draxler O. 4 gól, Szebehelyi, Kozserán B. 5 gól, Szénási, Pintér, Sárkány 9 gól, Práger, Csák, Wöller. Vezetőedző: Nagy János Miklós.

Kiállítások: 6, illetve 4 perc.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »