Véget ért a menetelés

Elszenvedte első vereségét a Makó FC a megyei első osztályú bajnokságban. A mórahalmi 0-2-vel a harmadik helyre csúsztak vissza a tabellán. 

Úgy nézett ki, hogy gól nélküli döntetlennel mennek el szünetre a csapatok, ám a korábbi makói kedvenc, Magyar György a 45. percben beköszönt, 0-1 volt a félidei állás. A szünetben Mátó Gergőt és Palotás Patrikot is beküldte Méhes Tibor vezetőedző, majd Juhász Jónás és Gilinger Márk is beállt, de nem tudott megújulni a csapat, sőt a 80. percben Dalibor Crkvenjakov is gólnak örülhetett, beállítva ezzel a végeredményt.

Mórahalmi VSE – Makó FC 2-0 (1-0)
Mórahalom: Ótott-Kovács – Bokányi B. (Crkvenjakov 55′), Szücs, Bokányi R., Zámbori (Király 73′), Zsoldos, Mészáros, K. Tóth (Varga K. 82′), Szalma (Németh 69′), Magyar (Pócs D. 86′), Pócs T. Játékos-edző: Magyar György
Makó: Szalkai – Varga V. (Palotás 46′), Rakonczai, Czebe, Kovács Zs., Solymosi, Bány (Kardos 82′), Horváth K. (Giligner M. 69′), Bakos Á., Vass (Juhász 64′), Vajna (Mátó 46′) . Vezetőedző: Méhes Tibor

Gsz.. Magyar 45′, Crkvenjakov 80′.
Sárga: Pócs 75′, Crkvenjakov 86′ ill. Horváth K. 30′, Rakonczai 63′, Kovács Zs. 71′, Solymosi 88′.

(fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »