MMM: hozzák nyilvánosságra a mozgalmunkat érintő titkosszolgálati jelentést!

,,A Mindenki Magyarországa Mozgalom követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a titkosszolgálatok által készített, a mozgalmunkat érintő jelentést, hogy mindenki számára nyilvánvalóvá váljon: csak a Fidesz legújabb lejárató kampányának egy felvonását láthatjuk” – írta pénteki közleményében a Mindenki Magyarországa Mozgalom.

Azt írták:

,,Szervezetünk a magyar történelemben elsőként minden egyes forint támogatással nyilvánosan elszámolt, 42 ezer soros főkönyvünk a honlapunkon megtalálható. Szeretnénk, ha a magyar kormány is követné  példamutatásunkat, és nyilvánosságra hozná az ügynökaktákat, az általa betelepített migránsok teljes névsorát (különös tekintettel a nemzetközi körözés alatt álló bűnözőkre és terroristákra), a Pegazus kémszoftverrel kapcsolatos dokumentumokat, a Paks 2-re vonatkozó szerződéseket, valamint a kínai vasút és a kínai egyetem titkosított iratait is. Továbbá várjuk a Fidesz, a CÖF és a hozzájuk köthető szervezetek részletes pénzügyi elszámolását – beleértve a Soros Györgytől kapott támogatásaik tételes kimutatását is az elmúlt 33 évre”

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága csütörtökön ismét foglalkozott ,,Az egységes ellenzék külföldi kampánytámogatásának áttekintése” című fideszes napirendi ponttal, és az eddigi hagyományoktól eltérően a testület úgy döntött, amennyiben lehetséges, nyilvánosságra hozza a szakszolgálatok által megismertetett anyagokat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Történelmi bűn, hogy a kormánynak továbbra sem számítanak a magyar kis- és közepes vállalkozások

,,A magyar nemzeti érdek elárulása az, amit a magát nemzetinek hazudó Orbán-kormány művel! Miközben a magyar családi, kis- és közepes vállalkozásokat a multikkal ellentétben nemhogy nem tekinti stratégiai partnernek a Fidesz, de válogatott módokon ellehetetleníti őket, a külföldi befektetőkkel egészen más a helyzet”- írja csütörtöki közleményében a Jobbik-Konzervatívok.

Tovább olvasom »