Modok Csaba a Mi Hazánk polgármesterjelöltje Makón

Modok Csabát indítja a Mi Hazánk Mozgalom makói polgármesterjelöltnek és minden körzetben lesznek képviselőjelöltjeik is – hangzott el a párt csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Balog Norbert választókerületi elnök elmondása szerint ők a harmadik út, akik nem szeretnék a Fideszt, vagy a balliberális összefogásokat választani. Elárulta, Makón minden körzetben állítanak képviselőjelöltet, Földeákon polgármesterjelöltjük lesz. Továbbá bíznak abban, hogy a most még függetlenként induló polgármesterjelöltek felvállalják a pártot a választás után.

Modok Csaba Makón született, itt tanult. Dolgozott a gumigyárban, diszkókban is zenélt egy ideig, majd volt szerződéses katona, a Fundementánál a lakáscélú állami támogatással járó szerződéseket kötötte az ügyfelekkel, jelenleg személy- és vagyonőr egy szegedi áruházban.

A fotón balról jobbra: Modok Csaba, Balog Norbert, Veres Csaba

Modok szerint az elmúlt 10 év fejlesztései szolgálják a város jövőjét, a turisztikát, ezzel nincs problémája a Mi Hazánknak és ezt nem vitatják el. Negatívumnak tartják viszont, hogy nem tájékoztatja megfelelően a város lakosságát a fejlesztésekről a városvezetés, pedig minden lakosra vonatkozik.

Elmondta, hogy 10 hektárnyi szántóföldet adnak a kínai gyárnak, pedig Makó híres a hagymájáról. Ezt a fajta tevékenységet, a mezőgazdaságot ösztöznie kellene a városvezetésnek. Modok támogatná a kórház felújítását és fontosnak tartotta a fiatalok Makón tartását. Szerinte az üresen álló Bartók iskolaépületet lehetne használni, akár újra iskolának, vagy fiataloknak ifjúsági központként.

A programpontokat később mutatják be részletesebben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink