Molnár László: 2014 előtt Makón mindenki tudott érvényesülni

Leszavazzák Zeitler Ádám és Mucsi Tamás javaslatait. Az átadás előtt még a Hagymatikum építését is akadályozta a Fidesz – hívta fel a figyelmet hétfőn, makói választási fórumon az MSZP helyi elnöke, megyei képviselő.

Molnár László felidézte, amikor 1990-ben esküt tett az első képviselő-testület, megfogadták, hogy mindenkit képviselnek. Akkor ő még újságíróként dolgozott és jogos kritikákat fogalmazhatott meg. Dr. Sánta Sándort követően, dr. Buzás Péter polgármestersége alatt is mindenkit meghallgattak. A fideszes vezetés óta Makó egy része nem érvényesül, az ellenzék javaslatait lesöprik.

Emlékeztetett, a Fidesz ellenzékből még akadályozta a fürdő építését, egy kráter volt az épület helyén, mert állt az építkezés.

Felrótta azt is, hogy Farkas Éva polgármester kereszténynek mondja magát, mégsem foglalt állást az ukrán-orosz háború kapcsán. Elárulta azt is, a 2014-es választás után nem mehetett be a városi óvodákba Mikulásként, mert a helyi Fidesz szerint ő ,,kommunista Mikulás.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »