Mucsi Tamás: béke és változás jön, ha elzavarjuk a Fideszt

Makón fog eldőlni az egyéni mandátum sorsa – hívta fel a figyelmet Mucsi Tamás hétfőn, makói választási fórumon.

Úgy látja, olyanok is eljöttek a rendezvényre, akik nem szoktak ilyenekre járni, ez azt jelenti, hogy sokan szeretnének változást. Kitért arra is, előválasztási kampányígérete bekerült a programba, így kormányváltás esetén visszaállítják a szülészetet Makón.

Felidézte, a Makói Hírek januári számában 54 fotón szerepelt Farkas Éva polgármester, a negatív rekordot pedig ő tartja a megjelenések számát illetően. Kijelentette: béke és változás jön, ha elzavarjuk a Fideszt.

Mindenkitől azt kérte, még három embert vigyen el szavazni, győzze meg, hiszen elemzések szerint Makón dől el ez a körzet: a fideszes falvak és az ellenzéki Hódmezővásárhely között a mérleg nyelve Makó lesz.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »