Mucsi Tamás: béke és változás jön, ha elzavarjuk a Fideszt

Makón fog eldőlni az egyéni mandátum sorsa – hívta fel a figyelmet Mucsi Tamás hétfőn, makói választási fórumon.

Úgy látja, olyanok is eljöttek a rendezvényre, akik nem szoktak ilyenekre járni, ez azt jelenti, hogy sokan szeretnének változást. Kitért arra is, előválasztási kampányígérete bekerült a programba, így kormányváltás esetén visszaállítják a szülészetet Makón.

Felidézte, a Makói Hírek januári számában 54 fotón szerepelt Farkas Éva polgármester, a negatív rekordot pedig ő tartja a megjelenések számát illetően. Kijelentette: béke és változás jön, ha elzavarjuk a Fideszt.

Mindenkitől azt kérte, még három embert vigyen el szavazni, győzze meg, hiszen elemzések szerint Makón dől el ez a körzet: a fideszes falvak és az ellenzéki Hódmezővásárhely között a mérleg nyelve Makó lesz.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink