📺 Molnár László: az a cél, hogy Makón normálisan menjenek a dolgok

Mint arról beszámoltunk, a Jobbik és az MSZP helyi szervezete összefogott és az Önálló Városunkért Mozgalom színeiben indulnak az őszi választáson. A Molnár László által elmondottakból szemezgettünk.

Az MSZP helyi elnöke úgy látja, az embereknek nem pártpolitikára van szüksége, hanem azoknak szeretnének bizalmat szavazni, akik a városért dolgoznak, lokálpatrióták, nem uszítanak.

Egy a cél, hogy Makón normálisan menjenek a dolgok

– jelentette ki.

Felhívta rá a figyelmet, hogy a makóiaknak nem kell félni, ha nem lesz fideszes vezetésű a város: egy települést sem lehet az ország vezetésének magára hagynia, a költségvetés forrásai ugyanúgy járnak Makónak is, akárki a város vezetője.

Molnár elárulta, hogy nem akarnak kirekeszteni senkit, egységet akarnak teremteni, mindenkinek megvan a szerepe Makón, a fideszes képviselőké is. – A cél, hogy Makó a nyugalom és a béke szigete tudjon lenni. Az itt élőknek helyet kell adni, de ha egyesek uszítanak, az nem visz előbbre – fogalmazott.

Az Önálló Városunkért Mozgalom jelöltje Kiss Imréné, Sipos Zsuzsanna, Földesi Csabáné Molnár Mónika, Gáspár Sándor, Nagy Zsolt, Molnár László és Zeitler Ádám.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink