📺 Molnár Róbert 22 év után nem indul újra Kübekházán

Kübekháza polgármestere bejelentette, nem indul el a júniusi választáson, valamint a képviselői sem jelöltetik magukat. Molnár elmondása szerint kell egy új vezetés, friss erő, fiatalok.

A községet 2002 óta, vagyis 22 éve vezeti Molnár Róbert, aki elmondta: ha szükség lesz a tapasztalataikra, akkor természetesen segítenek az új polgármesternek és a képviselő-testületnek. A lakosoktól azt kérte, válasszanak tisztességes, becsületes, emberileg és szakmailag alkalmas új faluvezetőket.

Molnár Róbert szerint most egy mérföldkőhöz értek, mérleget vontak és úgy döntöttek, be kell fejezniük. – Kell egy új vezetés, egy friss erő, kellenek olyan fiatalok, akik ugyanúgy tudnak álmodni, mint ahogy mi is álmodtunk – indokolta.

A kübekházi polgármesterről többször írtunk a Makói Csípősön. Legutóbb tavaly januárban, annak kapcsán, hogy a faluból szinte mindenki átjárt Romániába tankolni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink