Most döbbent rá Farkas Éva, hogy alig van nyitva az MVM makói irodája

,,Levélben fordultunk a társasághoz az ügyfélszolgálati iroda nyitvatartásának legalábbis ideiglenes kibővítését kérve” – közölte oldalán Makó polgármestere annak kapcsán, hogy többen nem tudják elintézni az ügyeiket. Hogy rövid a nyitvatartás, az egyébként már évek óta probléma.

Az MVM honlapja szerint hétfőn 14-18 óra között, kedden pedig 8-12 óra között fogadják az ügyfeleket a Liget utcán, de csak időpontfoglalást követően. A rövid nyitvatartás és az időpont kérés nem új, már legalább a covid megjelenése óta leszűkült a makói iroda működése.

Pénteken Farkas Éva közösségi oldalán tudatta: az önkormányzathoz számos panasz érkezett a napokban az MVM telefonos ügyfélszolgálatának folyamatos elérhetetlensége miatt. A polgármester azt is hozzátette, az ügyintézést az is nehezíti, hogy az iroda, ,,ahová az egész térségből érkeznek ügyfelek, egy héten mindössze kétszer fél napot tart nyitva”, abból is munkaidőn kívül mindössze 2 órát. A tájékoztatása szerint levélben kérték, hogy akár ideiglenesen, de bővítsék a nyitvatartást a megnövekedett igények miatt. Farkas Éva szerint

,,a makóiak és a térségben élők is megérdemlik, hogy problémáik belátható időn belül megoldásra kerüljenek.”

Az áramszolgáltató 2006-ban zárta be irodáját Makón, mondván, a lakosok inkább telefonon és Interneten intézik az ügyeiket. Ezt követően dr. Buzás Péter akkori polgármester és az önkormányzati nyomására újranyitották a régi városháza épületében. 2008-ban pedig beköltöztek a Liget utcai épületbe – olvasható a Délmagyarország 14 évvel ezelőtti cikkében.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink